Algemene informatie Schildersvakopleiding Amsterdam

Schildersvakopleiding Amsterdam is het opleidingsbedrijf  voor de schilder- en onderhoudssector in de regio Amsterdam Zuid-oost. Bij de Schildersvakopleiding Amsterdam kun je een vakopleiding schilderen en onderhoud volgen. De Schildersvakopleiding is opgericht door een aantal grote schilder- en vastgoedonderhoudsbedrijven uit Amsterdam en omgeving.  De bedoeling is dat er over twee jaar ongeveer veertig leerling-schilders een vakopleiding volgen.

De Schilder- en onderhoudsopleiding bestaat uit diverse vakonderdelen die in de verschillende opleidingen aan de orde komen. Zo moet een schilder niet alleen schilderwerk verrichten aan de binnen- en buitenkant van gebouwen maar moet hij ook kunnen behangen, glas zetten, verf spuiten en houtrotreparaties uit kunnen voeren. Een erg gevarieerd beroep waar, omdat je vaak ook op steigers werkt, je geen hoogtevrees moet hebben.

 

Klik op onderstaande linkje. Je ziet een filmpje met opleidingsmogelijkhede bij de Schildersvakopleiding Midden Nederland en Bouwmensen Utrecht.

klik hier om te zien waar je als schilder kan werken: waar werkt een schilder

Klik hier voor meer bouw/schilder gerelateerde beroepen: /img/Schrijf%20je%20nu%20in!.MP4

  

 

OPEN

DAGEN