Vooropleiding

Vooropleiding:

Heb je minimaal een vmbo-diploma dan kun je starten bij de Schildersvakopleiding Midden Nederland in een MBO-opleiding niveu-2. Samen met ROC Midden Nederland bieden wij een BBL-schilderopleiding aan. Alle leerlingen starten met een basisopleiding in de leerlingwerkplaats. Heb je een vmbo-bouw diploma schilderen, dan zal deze periode kort zijn en wordt je sneller uitgeplaatst bij een erkend leerbedrijf. Heb je een ander vmbo-diploma dan volg je de gehele basisopleiding en wordt je aansluitend uitgeplaatst.

Ben je in het bezit van een vmbo kader, bouw of TL diploma dan kun je mogelijk in een BBL3 schildersopleiding instromen.  Je start dan in een driejarige niveau drie opleiding. Voor timmeren, metselen, tegelzetten en stukadoren  verwijzen we je naar de website van ons bouwopleidingsbedrijf: www.bouwmensen.nl/utrecht

Geen vmbo-diploma:

Heb je geen vmbo-diploma behaald dan moet je je eerst melden bij het ROC Midden Nederland Bouw- en interieurcollege.  Zonder vmbo-diploma start je normaliter in een niveau-1 opleiding, de zgn. entree-opleiding. Het ROC kan besluiten jou een intredetoets te laten doen en op basis daarvan jou toch toe te laten tot een niveau-2 opleiding. Indien je deze mogelijkheid krijgt aangeboden dan kan de Schildervakopleiding Midden Nederland  jou pas een vakopleiding aanbieden.

OPEN

DAGEN  • LOCATIE : Harmonielaan 2 Nieuwegein
  • DATUM : 15-06-2023