Uitplaatsing

Leerbedrijven kunnen altijd contact opnemen met Schildersvakopleiding Midden Nederland met de vraag of er leerlingen beschikbaar zijn. Hiervoor kunnen zij contact opnemen met de directeur, dhr. J. Visser, of met de instructeur/leerlingbegeleider. Indien mogelijk, wordt er een match gemaakt. Doorgaans zullen er één of meerdere leerlingen voorgesteld worden. Een geschikte kandidaat wordt vervolgens geïntroduceerd bij het bedrijf. Tijdens het gesprek wordt afgesproken waar en wanneer een leerling binnen het leerbedrijf kan beginnen. Dit gebeurt volgens de algemene uitleenvoorwaarden en een uitplaatsingsovereenkomst tussen Schildersvakopleiding Midden Nederland en het leerbedrijf.

Met grote regelmaat verstuurt de Schildersvakopleiding een bedrijvenkrant. Met deze krant proberen we leerbedrijven van de laatste ontwikkelingen op opleidingsgebied op de hoogte te houden. Tevens nemen we altijd een overzicht op van beschikbare leerlingen. N.a.v. de bedrijvenkrant kunt u als leerbedrijf dan reageren.
Wanneer een bedrijf geen werk meer heeft voor een leerling of er zijn geen goede opleidingsmogelijkheden meer dan kan een leerling worden terug gemeld. We houden een opzegtermijn aan van twee werkweken.

OPEN

DAGEN  • LOCATIE : Harmonielaan 2 Nieuwegein
  • DATUM : 15-06-2023