Algemene informatie Schildersvakopleiding Midden Nederland

Schildersvakopleiding Midden Nederland is het opleidingsbedrijf  voor de schilder- en onderhoudssector in de regio Utrecht. Bij Schildersvakopleiding Midden Nederland kun je een vakopleiding schilderen en onderhoud volgen. De Schildersvakopleiding is opgericht door de schildersbedrijven in de regio. De meeste opleidingsbedrijven zijn opgericht in de jaren na 1984.  Door een wereldwijde oliecrisis was er overal weinig werk. Door te gaan samenwerken, hoopten bedrijven toch nieuw talent voor de afbouwbranche te kunnen opleiden. Op dit moment zijn er 25 jonge mensen in opleiding bij de Schildersvakopleiding Midden Nederland.

De Schilder- en onderhoudsopleiding bestaat uit diverse vakonderdelen die in de verschillende opleidingen aan de orde komen. Zo moet een schilder niet alleen schilderwerk verrichten aan de binnen- en buitenkant van gebouwen maar moet hij ook kunnen behangen, glas zetten, verf spuiten en houtrotreparaties uit kunnen voeren. Een erg gevarieerd beroep waar, omdat je vaak ook op steigers werkt, je geen hoogtevrees moet hebben.

Klik op onderstaande linkje. Je ziet een filmpje met opleidingsmogelijkhede bij de Schildersvakopleiding Midden Nederland en Bouwmensen Utrecht.

klik hier om te zien waar je als schilder kan werken: waar werkt een schilder

Klik hier voor meer bouw/schilder gerelateerde beroepen: /img/Schrijf%20je%20nu%20in!.MP4

 

Langskomen bij de Schildersvakopleiding is ook mogelijk. Bel, 030-6081533, of mail, info@schildersvakopleiding-middennederland.nl om een persoonlijk gesprek en rondleiding.

 

 

 

OPEN

DAGEN  • LOCATIE : Harmonielaan 2 Nieuwegein
  • DATUM : 13-12-2023
  • LOCATIE : Harmonielaan 2 Nieuwegein
  • DATUM : 03-02-2024
  • LOCATIE : Harmonielaan 2 Nieuwegein
  • DATUM : 12-03-2024