DUS systeem

Uw bedrijf werkt met leerlingen van één van onze opleidingsbedrijven. Deze leerlingen registreren de gewerkte uren op een "digitaal urenbriefje". Hoe het werkt:

Leerlingen die werken via het digitale urensysteem, loggen in op ons urensysteem dat via internet benaderbaar is. Het systeem zet voor hen automatisch een urenbriefje klaar in hun eigen digitale omgeving. De leerling kan dit dagelijks invullen, of 1 keer per week. Vult een leerling het briefje niet in, dan worden automatisch herinneringen verzonden naar hun e-mailadres en/of mobiele telefoon. Daarnaast voert het systeem een controle uit op het aantal gewerkte uren, en/of ziekteverzuim.

Zodra de leerling zijn uren verzonden heeft komt u in beeld. U ontvangt een e-mail met daarin het urenbriefje, eventuele opmerkingen van de leerling en de optie om deze goed te keuren of af te keuren.

Kiest u voor accorderen, dan zal er een bevestiging in beeld komen van de goedkeuring.

Kiest u voor afwijzen, dan zal er een bevestiging van afwijzen in beeld komen waarbij u wel een reden voor afkeuren moet geven. Deze reden zal zowel naar de leerling als naar ons verzonden worden.

Wanneer u het "urenbriefje" voor accoord doorstuurt, ontvangen wij dit. Aan de hand van de goedgekeurde uren wordt door ons de factuur voor inleen van de leerling gemaakt. Het resultaat is dat er vrijwel nooit correcties achteraf gemaakt dienen te worden.